

	9/4/2021							
Related	Date	Time	Organization		Type of Event	Location		Estimated and/or
Theme				In-Person			Meeting)	Confirmed
								Attendance
1		20 830am-10am		Virtual	Steering Committee Meeting	Zoom	1.5 hours	14
1		20 9am - 1030am		Virtual	Stakeholder Advisory Group Meeting	Zoom	1.5 hours	75
1	6/2/202	20 9am - 10am		Virtual	Stakeholder Advisory Group Workshop	Zoom	1 hour	15
1	6/3/202	20 4pm -5pm		Virtual	Stakeholder Advisory Group Workshop	Zoom	1 hour	15
1	6/19/202	20 830am-10am		Virtual	Steering Committee Meeting	Zoom	1.5 hours	15
2	7/21/202	0 830am-10am		Virtual	Steering Committee Meeting	Zoom	1.5 hours	16
2	8/18/202	20 9am - 1030am		Virtual	Stakeholder Advisory Group Meeting	Zoom	1.5 hours	53
2	8/27/202	20 10am-2pm		In-Person	Pop-Up	West View Shopping Plaza	4 hours	28
2	9/1/202	20 4-6pm		Virtual	Talking Tuesdays	Zoom	2 hours	6 7
2	9/2/202	20 4pm-7pm		In-Person	Pop-Up	Bellevue Farmers Market	3 hours	
2	9/4/202	20 10am-2pm		In-Person	Pop-Up	Northside Shopping Plaza	4 hours	30
2	9/5/202	20 10am-2pm		In-Person	Pop-Up	Bloomfield Market	4 hours	25
2	9/8/202	20 10am-2pm		In-Person	Pop-Up	Centre & Dinwiddie Bus	4 hours	13
						Stop		
2	9/8/202	20 12-2pm		Virtual	Talking Tuesdays	Zoom	2 hours	5
2	9/9/202	20 9am-1pm		In-Person	Pop-Up	Community Markey	4 hours	12
						Tarentum		
2	9/9/202	20 10am-2pm		In-Person	Pop-Up	Crafton Ingram Shopping	4 hours	25
						Plaza		
2	9/10/202	20 10am-2pm		In-Person	Pop-Up	Wilkinsburg Open Market	4 hours	20
2	9/14/202	20 10am-2pm		In-Person	Pop-Up	Market District @	4 hours	25
						Shadyside		
2	9/15/202	20 8am - 1 pm		In-Person	Pop-Up	Wood Street Station	5 hours	40
2	9/15/202	20 10am-2pm		In-Person	Pop-Up	Pittsburgh International	4 hours	30
						Airport		
2	9/15/202	20 2-4pm		Virtual	Talking Tuesdays	Zoom	2 hours	4
2	9/16/202	0 10am-3pm		In-Person	Pop-Up	StoRox Library	5 hours	25
2	9/17/202	20 10am-2pm		In-Person	Pop-Up	Downtown: Smithfield &	4 hours	30
						6th Avenue		
2	9/22/202	20 12-2pm		Virtual	Talking Tuesdays	Zoom	2 hours	4
2	9/29/202	20 2-4pm		Virtual	Talking Tuesdays	Zoom	2 hours	0
3		20 10-12pm		Virtual	Steering Committee Meeting	Zoom	2 hours	12
	11/9/202	20 230-330pm		Virtual	Mapping Exercise	Zoom	1 hour	9
		20 11:30am-1pm		Virtual	NEXTransit PM #7	Zoom	2 hours	46
3	11/17/202	20 830am-10am		Virtual	Stakeholder Advisory Group Meeting	Zoom	1.5 hours	24
3	11/18/202	20 5:30pm-7pm		Virtual	NEXTransit PM #9	Zoom	2 hours	26



ateu 🤊	7/4/2021						
3	11/18/2020 9am-1030am		Virtual	NEXTransit PM #8	Zoom	2 hours	31
3	12/1/2020 5-7pm		Virtual	Stakeholder Advisory Group Workshop	Zoom	2 hours	31
3	12/1/2020 10-1130am		Virtual	Stakeholder Advisory Group Workshop	Zoom	1.5 hours	43
4	1/14/2021 6-8pm	Latino Community Center	Virtual	Community Meeting	Zoom	2 hours	73
4	1/19/2021 830am-10am		Virtual	Steering Committee Meeting	Zoom	1.5 hours	10
4	2/8/2021	CCAC Dean's Update	Virtual	Community Meeting	Zoom		
4	2/10/2021 2pm-3pm	CCAC - Enrollment /Student Affairs	Virtual	Community Meeting	Zoom	1 hour	60
4	2/16/2021 9-11am		Virtual	Stakeholder Advisory Group Meeting	Zoom	2 hours	53
4	2/17/2021 10AM	Mobilify	Virtual	Community Meeting	Zoom	2 hours	70
4	2/17/2021 4PM	Pittsburghers for Public Transit	Virtual	Community Meeting	Zoom	30 minutes	2
4	2/19/2021 2PM	SPC	Virtual	Community Meeting	Zoom	1 hour	6
4	2/23/2021 4PM	Pittsburgh Food Policy Council	Virtual	Community Meeting	Zoom	1 hour	40
4	2/25/2021 5-7pm	·	Virtual	Let's Talk Projects #2	Zoom	2 hours	55
4	2/25/2021 10am-12pm		Virtual	Let's Talk Projects #1	Zoom	2 hours	75
4	3/2/2021 6-8pm		Virtual	Let's Talk Projects #4	Zoom	2 hours	60
4	3/2/2021 1130am-1pm		Virtual	Let's Talk Projects #3	Zoom	2 hours	60
4	3/2/2021 10am	SPC - Active Transportation Forum	Virtual	Community Meeting	Zoom	1 hour	70
4	3/9/2021 1-3pm		Virtual	Project talk with PAAC Staff	Zoom	2 hours	86
4	3/9/2021 12-2pm		Virtual	Talking Tuesdays Expert	Zoom	2 hours	8
4	3/9/2021 5:30PM	Hill CDC	Virtual	Community Meeting	Zoom	1 hour	25
4	3/10/2021 7:30PM	Pittsburghers for Public Transit	Virtual	Community Meeting	Zoom	1 hour	40
4	3/11/2021 1PM	CONNECT	Virtual	Community Meeting	Zoom	1 hour	30
4	3/16/2021 10AM	Dept City Planning	Virtual	Community Meeting	Zoom	1 hour	15
4	3/16/2021 830am-10am		Virtual	Steering Committee Meeting	Zoom	1.5 hours	8
4	3/17/2021 2PM	TCVCOG	Virtual	Community Meeting	Zoom	30 minutes	10



dated 9	9/4/2021						
4	3/18/2021 8:30am	PAAC Planning and Stakeholder Relations Board Committee meeting	Virtual	Community Meeting	Zoom	10 minutes	35
4	3/20/2021 10am-2pm		In-Person	Pop-Up	McKeesport Shop N' Save	4 hours	25
4	3/22/2021 12pm-4pm		In-Person	Pop-Up	Robinson Walmart	4 hours	25
4	3/22/2021 2PM	BNY Mellon	Virtual	Community Meeting	Zoom	1 hour	40
4	3/23/2021 5-7pm		Virtual	Talking Tuesdays Expert	Zoom	2 hours	7
4	3/23/2021 1pm	Committee for Accessible Transportation and City County Disability Task Force	Virtual	Community Meeting	Zoom	1.5 hours	4
4	3/24/2021 2pm-6pm		In-Person	Pop-Up	Carnegie West Busway	4 hours	25
4	3/24/2021 530pm	Allegheny County Transit Council (ACTC - PAAC Committee)	Virtual	Community Meeting	Zoom	1 hour	10
4	3/25/2021 11AM	City Pgh - Area Business Manager	Virtual	Community Meeting	Zoom	30 minutes	5
4	3/26/2021 10AM	JFCS Refugee & Immigrant Services	Virtual	Community Meeting	Zoom	1 hour	40
4	3/26/2021 7:30AM	Mt. Lebanon Economic Development	Virtual	Community Meeting	Zoom	45 minutes	4
4	3/27/2021 10am-2pm		In-Person	Pop-Up	Penn Hills Shopping Center	4 hours	25
4	3/29/2021 12pm-4pm		In-Person	Pop-Up	Intersection of E Warringtion and Arlingtion Ave	4 hours	25
4	3/30/2021 12pm-4pm		In-Person	Pop-Up	Allegheny Commons (North) Park	4 hours	25
4	4/3/2021 10am-2pm		In-Person	Pop-Up	New Kensington Shopping Center	4 hours	25
4	4/5/2021 12pm-4pm		In-Person	Pop-Up	Triangle Park Downtown	4 hours	25
4	4/13/2021 8:00AM	Oakland Task Force	Virtual	Community Meeting	Zoom	30 minutes	30
4	4/13/2021 830am-10am		Virtual	Steering Committee Meeting	Zoom	1.5 hours	6



## Appendix K - Outreach Activities Log

	/4/2021 4/15/2021 6:30PM	Mt Washington	Virtual	Community Meeting	Zoom	45 minutes	6
	, ,	Community Forum		, G			
5	5/18/2021 830-1030am		Virtual	Stakeholder Advisory Group Meeting	Zoom	2 hours	55
5	5/24/2021 10-1130am		Virtual	Public Meeting - Did We Get It Right?	Zoom	1.5 hours	20
5	5/24/2021 130pm-3pm		Virtual	Public Meeting - Did We Get It Right?	Zoom	1.5 hours	15
5	5/25/2021 530pm-7pm		Virtual	Public Meeting - Did We Get It Right?	Zoom	1.5 hours	45
6	6/29/2021 9am-10am		Hybrid	Steering Committee Meeting	Teams / PAAC Board Room	1 hour	12
5	7/7/2021 130pm-230pm	Lawrenceville Corporation	Virtual	Community Meeting	Zoom	1 hour	5
6	7/17/2021 2-8pm		In-Person	Pop-Up	Manchester Reunited Block Party	6 hours	25
6	7/20/2021 9-1030am		Virtual	Stakeholder Advisory Group Meeting	Zoom	1.5 hours	35
6	7/21/2021 930-11am		Virtual	LRTP Public Meeting #1	Zoom	1.5 hours	35
6	7/22/2021 3-7pm		In-Person	Pop-Up	The Terminal Farmers Market	4 hours	25
6	7/22/2021 5-7pm		In-Person	Pop-Up	Mellon Square	2 hours	25
6	7/27/2021 2-8pm		In-Person	Public Meeting	Schenley Plaza	6 hours	75
6	7/29/2021 10-2pm		In-Person	Public Meeting	Market Square Farmers Market	4 hours	90
6	8/3/2021 3-7pm		In-Person	Pop-Up	Bethel Park Farmers Market	4 hours	35
6	8/4/2021 3-7pm		In-Person	Pop-Up	Carrick Farmer's Market	4 hours	35
6	8/7/2021 9-12pm		In-Person	Pop-Up	Monroeville Farmers Market	3 hours	40
6	8/7/2021 12-3pm		In-Person	Pop-Up	Homestead Community Days	3 hours	40
6	8/9/2021 3pm-6pm		In-Person	Pop-Up	North Hills Village Bus Stop	2 hours	15
6	8/9/2021 3-6pm		In-Person	Pop-Up	South Hills Junction Station	3 hours	15
6	8/10/2021 3-7pm		In-Person	Pop-Up	Lawrencville Farmers Market	4 hours	40
6	8/10/2021 11-2pm		In-Person		Liberty Ave at Wood St	3 hours	15
6	8/10/2021 4-6pm		Virtual	LRTP Public Meeting #2	Zoom	2 hours	32
6	8/12/2021 10-2pm		In-Person	Pop-Up	Market Square Farmers Market	4 hours	40
6	8/13/2021 4-6pm		In-Person	Pop-Up	Braddock Community Days	2 hours	60